Spisebord – hjemmets hjerte

Kveldsmaten smaker mye bedre når du sitter ved bordet sammen med dine kjære. Uansett om du har et eget rom eller bare en liten spisebord.

Alfa og omega i hver spisebord er selvfølgelig et bord og stoler. Når du velger møbler, er det verdt å vurdere ikke bare stilen og størrelsen, men også hvor folk skal sitte. Tenk gjennom om spisebord skal brukes til å organisere overdådige middager for venner, eller om det kanskje blir bare et koselig hjørne til å tilbringe tid sammen med familien. Hvis du ikke har for mye plass, må du fokusere på kreativitet. Et mindre rundt bord og stoler som du kan skyve under bordplaten, vil skape en koselig og praktisk spisebord i stua. Et sammenleggbart bord er en perfekt løsning for folk som har liten plass, men mange venner som villig aksepterer middagsinvitasjoner. Dette møbelet skal passe perfekt til anledningen. På vanlige dager kan det skyves mot veggen, på den måten skal det ikke ta altfor mye plass.

Er du en av dem som elsker overdådige middager, og har du ei egen spisebord online? Da skal du satse på et langt, solid bord laget av massivtre som vil romme en større gruppe gjester. Denne investeringen skal absolutt lønne seg – massivtre er holdbart, motstandsdyktig og vakkert, og på den måten skal møbelet brukes i mange år fremover.

Spisebord – komfoten er det viktigste

Stoler fortjener også spesiell oppmerksomhet. Den valgte modellen må både glede øynene med design og gi komfortable sitteplasser. Hvis du har et bord i en minimalistisk stil, tillat deg selv litt galskap og velg moderne stoler med en original form. Til stoler i massivtre passer derimot massive modeller med utsmykninger. Entusiaster av spisning og muntre kvelder med venner skal sette pris på stolene med mykt møbeltrekk. Hvis du har små matelskere hjemme, tenk på praktiske og holdbare plastmodeller som du enkelt kan vaske etter et måltid med barn.

Småting du ikke kan glemme

Dekorasjoner og tilbehør bidrar til at rommet får et personlig preg. Drømmer du om frokost i Provence? Velg tilbehør i provençalsk stil og sett en romantisk vase med ville blomster på bordet. Planlegger du en overdådig middag til dine kjære? Ikke glem en stilig og elegant lysestake. Det er slike småting som påvirker atmosfæren i løpet av måltidet. Takket være dem kan du også enkelt endre utseendet og stemningen i spisestua di.